Καλαμάτα: Πήρε τον Σουμπίνιο!

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρινάλντο Σισέρο Ντα Σίλβα ή Σουμπίνιο

Καλαμάτα: Πήρε τον Σουμπίνιο!

Η Καλαμάτα είναι ο επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Μαρινάλντο Σισέρ Ντα Σίλβα ή Σουμπίνιο. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και οι διοικούντες τον ενέταξαν στο ρόστερ της «Μαύρης Θύελλας».

Ο έμπειρος παίκτης ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2009, για λογαριασμό του Εθνικού. Την επόμενη σεζόν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τον οποίο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Όμως δεν κατάφερε να σταδιοδρομήσει στους «ερυθρόλευκους» κσι δινόταν κάθε χρόνο δανεικός σε άλλες ομάδες (Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ατρόμητος). Μόλις έληξε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» έφυγε για το Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνίστηκε μια τριετία στην Καραμπάγκ.

Το 2016 ο Σουμπίνιο επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε στον Ατρόμητο από όπου δόθηκε δανεικός στη συνέχεια στον Λεβαδειακό, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός του στο Ελληνικό πρωτάθλημα (αγωνίστηκε μέχρι το Νοέμβριο του 2018). Επέστρεψε στη Βραζιλία, αρχικά για λογαριασμό της Ίντερ Ντε Λιμέιρα και πέρσι έπαιζε στη Σάο Καετάνο.