Αιγάλεω: Προώθησε τέσσερις νέους από την Κ17 στην πρώτη ομάδα

Κίνηση με... φόντο το μέλλον από το Αιγάλεω που έδωσε την ευκαιρία σε τέσσερις παίκτες από την Κ17 να ανεβούν στην πρώτη ομάδα του «Σίτι». 

Αιγάλεω: Προώθησε τέσσερις νέους από την Κ17 στην πρώτη ομάδα

Η ομάδα Κ17 του Αιγάλεω τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της Football league. Οι «κυανόλευκοι» εντυπωσίασαν έχοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές για πρωταγωνιστές. Κάποιοι από αυτούς ήταν οι Πρίφτης, Μπαριτάκης, Σελεβέντας και Βανδώρος.

Τέσσερις παίκτες που πραγματοποίησαν σπουδαία σεζόν και επιβραβεύτηκαν, καθώς πήραν... προαγωγή στην πρώτη ομάδα.Έτσι λοιπόν σε αυτές τις πρώτες μέρες προετοιμασίας του «Σίτι», οι τέσσερις παραπάνω νεαροί παίκτες προπονούνται υπό τις οδηγίες του Θωμά Γράφα και μπαίνουν σιγά-σιγά σε επαγγελματικό κλίμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Σίτι»:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την προώθηση και ενσωμάτωση στην πρώτη ομάδα, τεσσάρων νεαρών που αγωνίζονταν στη Κ17 της ομάδας που πέρυσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Football League.

Οι νεαροί που προωθήθηκαν είναι οι εξής:

Ο 17χρονος επιθετικός Μπαριτάκης Γιώργος, ο 17χρόνος Στόπερ Βανδώρος Στέφανος, ο 17χρονος μπακ Σελεβέντας Δημήτρης και ο 17χρονος Αμυντικός Serxio Prifths.

Άμεσος σκοπός της ομάδας μας είναι η οργάνωση της προσπάθειας ανάδειξης και στήριξης νέων ταλαντούχων παικτών, με τη σταδιακή προώθησης τους στην ανδρική ομάδα. Η διοίκηση του συλλόγου τους εύχεται υγεία και επιτυχίες».