Αιγάλεω: Απέκτησε τον πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού, Δημήτρη Σκαφίδα

Το Αιγάλεω ενίσχυσε την θέση κάτω από τα γκολπόστ καθώς απέκτησε τον άλλοτε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Δημήτρη Σκαφίδα.

Αιγάλεω: Απέκτησε τον πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού, Δημήτρη Σκαφίδα

Την θέση κάτω από τα δοκάρια "θωράκισε" το Αιγάλεω. Η ομάδα του Θωμά Γράφα, ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού Δημήτρη Σκαφίδα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ναυπλίου στην Γ’ Εθνική.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών, και σε ηλικία μόλις 17 ετών προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σαν τρίτος γκολκίπερ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη για λογαριασμό του Πανιώνιου.

Στην ανακοίνωσή του το Αιγάλεω αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σκαφίδα, από το Ναύπλιο 2017. Ο 21 χρόνος τερματοφύλακας προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και σε ηλικία 17 χρονών προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σαν τρίτος Τερματοφύλακας ,και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο. Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα αγωνιστική χρονιά».