Βαζάκας: «Γι' αυτό έφυγα σε δύο μέρες από τον ΟΦ Ιεράπετρας»

Η συνεργασία του Γιώργου Βαζάκα με τον ΟΦ Ιεράπετρας ούτε που πρόλαβε να... αρχίσει ουσιαστικά και ο 60χρονος κόουτς εξήγησε τους λόγους που τελικά δεν θα αναλάβει τον πάγκο των Κρητικών. 

Βαζάκας: «Γι' αυτό έφυγα σε δύο μέρες από τον ΟΦ Ιεράπετρας»

Τους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησε η συνεργασία του με τον ΟΦ Ιεράπετρας εξήγησε ο Γιώργος Βαζάκας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Metropolis:

«Είχα φύγει πάλι ο ίδιος από τα Γιάννινα. Τώρα πήγα στην Ιεράπετρα και σε δύο μέρες αποχώρησα. Η αλήθεια ποια είναι. Συμφωνήσαμε σε όλα, αλλά υπήρχαν κάποιοι παράγοντες που δεν μπορούσα να ξεπεράσω. Είναι θέμα της οικογένειας και θεώρησα σωστό να μιλήσω και να τους πω ότι δεν θα είμαι αυτός που πρέπει. Ο ουσιαστικός λόγος είναι αυτός. Καλύτερα να φύγεις την δεύτερη μέρα παρά να πεις το πρόβλημά σου αφού θα έχεις πάρει τον πρώτο μισθό. Πρέπει να έχεις και κότσια να το κάνεις αυτό. Θέλω να είμαι καθαρός απέναντι στο σωματείο.

Όσον αφορά τα Γιάννινα, το 2000 υπήρχε κυκεώνας με προβλήματα, γι' αυτό είχα φύγει. Αυτά είναι παρελθόν. Είμαι 28 χρόνια γεμάτα προπονητής, έχω αλλάξει 24 ή 25 ομάδες. Δεν έφευγα μόνο, με απέλυαν κιόλας. Έμεινα και παραπάνω από ένα χρόνο σε κάποιες ομάδες. Θα προσπαθήσω να κάνω ρεκόρ. Τώρα έχω πάνω από 650 συμμετοχές σαν προπονητής και θέλω να φτάσω πάνω από 800. Θα ξεκινήσω με ομάδα την άλλη εβδομάδα. Κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψω στον Βορρά. Δεν δούλεψα ποτέ στην ομάδα της καρδιάς μου, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς».