«Έκλεισε» Ιμπάνιεθ η Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αργεντινό μέσο Εμάνουελ Ιμπάνιεθ ο οποίος αναμένεται άμεσα στην χώρα μας για να υπογράψει στους Νικιώτες. 

«Έκλεισε» Ιμπάνιεθ η Νίκη Βόλου

Στην Λατινική Αμερική έχει ρίξει τα… δίχτυα της η Νίκη Βόλου η οποία φαίνεται να… ψάρεψε «λαβράκι». Ο λόγος για τον Αργεντινό μέσο Εμάνουελ Ιμπάνιεθ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τους «κυανόλευκους» και αναμένεται η έλευσή του στην Ελλάδα τις προσεχείς μέρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη.

Ο Ιμπάνιεθ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής μετρώντας 17 συμμετοχές. Αγωνίζεται ως «6άρι» όμως μπορεί να αγωνιστεί τόσο στις πτέρυγες της επίθεσης, όσο και στο χώρο πίσω από τον επιθετικό.

Ο Ιμπάνιεθ, έχει αγωνιστεί σε Ουργκίζα, Ταγιέρες και Εστουντιάντες. Ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στην Εστουντιάντες μεταγράφηκε στην Τεμπερλέι την περίοδο 2019-20, με την οποία φέτος αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια στην Πριμέρα Νασιονάλ και σημείωσε ένα γκολ.