Γουλβς - Ολυμπιακός: Αισιοδοξία των Άγγλων για ρεβάνς στο «Μολινό»

Στην Γουλβς υπάρχει αισιοδοξία ότι ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League θα διεξαχθεί στην έδρα τους, στο «Μολινό».

Γουλβς - Ολυμπιακός: Αισιοδοξία των Άγγλων για ρεβάνς στο «Μολινό»

Αυξημένη αισιοδοξία υπάρχει στην Γουλβς, ότι ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό (1-1 το πρώτο ματς) για την φάση των «16» του Europa League θα διεξαχθεί στο Μolineux χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ, ανάμεσά τους και της καθημερινής εφημερίδας «Express & Star», στην Γουλβς η αισιοδοξία υπάρχει, δεδομένης της χαλάρωσης των περιορισμών από τα τέλη Ιουλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 5 ή στις 6 Αυγούστου.

Μάλιστα η «Express & Star», επικοινώνησε με την UEFA, προκειμένου να μάθει πότε θα ληφθεί απόφαση σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία και θα γίνει ανακοίνωση τις επόμενες εβδομάδες», ήταν η απάντηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Όπως είναι γνωστό, το Final-8 θα διεξαχθεί με προημιτελικούς, ημιτελικούς (σ.σ: αμφότεροι σε ματς νοκ άουτ) και τελικό, σε τέσσερις γερμανικές πόλεις (Κολωνία, Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ και Γκελζενκίρχεν), από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου.

Εκκρεμεί η απόφαση για τον τόπο διεξαγωγής των ρεβάνς στους «16» του EUL. Να σημειωθεί, ότι η Γουλβς έχει παίξει στο Μolineux τρία παιχνίδια στην Premier League τις τελευταίες εβδομάδες.