Σε περίπου δύο μήνες η απόφαση για το Γουλβς – Ολυμπιακός

Η UEFA θα δει πρώτα πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στην Αγγλία τους επόμενους δύο μήνες με την πανδημία και αναλόγως θα πράξει για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη ρεβάνς με την του Ολυμπιακού με την Γουλβς.

Σε περίπου δύο μήνες η απόφαση για το Γουλβς – Ολυμπιακός

Πολλά θα ακουστούν, πολλά θα γραφτούν, πολλά θα ειπωθούν σχετικά με το τι θα γίνει με τον επαναληπτικό με την Γουλβς. Το μόνο σίγουρο φυσικά είναι ότι θα διεξαχθεί κανονικά. Η ημερομηνία ακόμα παραμένει άγνωστη, ενώ ήδη άρχισαν ξανά να κυκλοφορούν νέα σενάρια που θέλουν την UEFA να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να το ορίσει από τώρα το ματς σε γήπεδο εκτός Αγγλίας λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στο Νησί.

Η UEFA δεν έχει πάρει καμία απόφαση και κακώς μπαίνουμε σε μία τέτοια συζήτηση αυτή τη στιγμή. Πρώτη η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ζητούσε από τις Λίγκες να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Το ίδιο θα πράξει και εκείνη: Θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να δει αν θα μπορέσει η Γουλβς να φιλοξενήσει στην Αγγλία τον Ολυμπιακό. Είναι μία ιστορία «βλέποντας και κάνοντας» και θα αναγκαστεί να περιμένει περίπου δύο μήνες για να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Μ. Βρετανία.

Για την ώρα, αυτό που ισχύει τυπικά από την πλευρά της UEFA είναι ότι ο επαναληπτικός θα γίνει κανονικά στο «Molineux». Σε περίπτωση που η κατάσταση με την πανδημία δεν βελτιωθεί στο Νησί έως τα μέσα Ιουλίου, τότε θα αναγκαστεί να κοιτάξει τις εναλλακτικές λύσεις που θα έχει στα χέρια της και σίγουρα μία εξ αυτών θα είναι και ουδέτερο γήπεδο εκτός Αγγλίας. Σε περίπου δύο μήνες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα…