Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν: «Στις 6 Αυγούστου το Γουλβς - Ολυμπιακός» (pic)

Πότε θα γίνει το Γουλβς - Ολυμπιακός; Θα πραγματοποιηθεί; Σύμφωνα με τους Ιταλούς, το ματς θα γίνει πράξη στις 6 Αυγούστου.

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν: «Στις 6 Αυγούστου το Γουλβς - Ολυμπιακός» (pic)

Η έξαρση του κορονοϊού έχει «παγώσει» όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, αν και υπάρχει η επιθυμία οι λίγκες να ολοκληρωθούν. Είναι εφικτό όμως να συνεχιστεί το Europa League; H UEFA τόνισε πως αυτός είναι ο στόχος.

H UEFA αναζητά τις ιδανικότερες ημερομηνίες για να συνεχιστούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σύμφωνα με το πλάνο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας οι διεθνείς διοργανώσεις θα ξεκινήσουν αφού ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα. Οι λόγοι που γίνεται αυτό, είναι αφενός ως μέτρο πίεσης για να μην ματαιωθεί κανένα εθνικό πρωτάθλημα κι αφετέρου για να έχουν βρει ρυθμό οι ομάδες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SKY ITALIΑ η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γουλβς θα γίνει στις 6 Αυγούστου και θα ακολουθήσουν αγώνες κάθε τρεις ημέρες. Τα προημιτελικά θα γίνουν στις 11-12 Αυγούστου και οι ρεβάνς 14-15. Τα πρώτα ματς των ημιτελικών 18-19 Αυγούστου και οι ρεβάνς 21-22. Ο τελικός στις 29 του μήνα στην Κωνσταντινούπολη.