Πρόστιμο από την UEFA στον Ολυμπιακό

Η UEFA επέβαλε πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ για τη φάση των "32" του Europa League.

Πρόστιμο από την UEFA στον Ολυμπιακό

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA για τα όσα συνέβησαν στα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ για τη φάση των "32" του Europa League.

Συγκεκριμένα η ομοσπονδία τιμώρησε τους Πειραιώτες με πρόστιμο ύψους 29.000 ευρώ για τα ματς με τους "κανονιέρηδες" σε Καραϊσκάκη και Emirates.

Όσον αφορά στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 24.000 ευρώ για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα πρόκειται για πρόστιμο που επιβλήθηκε για συνωστισμό στις σκάλες των κερκίδων.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA καλεί τον Ολυμπιακό να καταβάλει το ποσό σε διάστημα 90 ημερών από την ημέρα της ανακοίνωσης του.

Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν και με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στη ρεβάνς του Λονδίνου, στο Emirates.

Στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε το πρόστιμο για φθορές σε καρεκλάκια του γηπέδου. Έσπασαν 50 καρεκλάκια του γηπέδου και η UEFA καλεί τον Ολυμπιακό να επικοινωνήσει με την Άρσεναλ προκειμένου να πληρώσει την αντικατάσταση τους.