Γουλβς-Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τα εισιτήρια της ρεβάνς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως μετά τη λήξη των μέτρων της κυβέρνησης θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων όσων πήραν εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Γουλβς.

Γουλβς-Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τα εισιτήρια της ρεβάνς

Ακόμη κανείς δεν είσαι σε θέση να γνωρίζει πότε θα γίνει η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τη φάση των "16" του Europa League. Η UEFA δεν ενημέρωσε επίσημα τι θα συμβεί με τις διοργανώσεις της, αλλά όλα δείχνουν ότι τόσο οι δικές της όσο και τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν κανονικά.

Για τη ρεβάνς στο Γουλβερχάμπντον ο Ολυμπιακός είχε προμηθευτεί 1.500 εισιτήρια και αρκετά απ' αυτά τα είχε διαθέσει στον κόσμο του. Πολλοί Έλληνες είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο για τη ρεβάνς με τους "λύκους", η οποία είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν θα γίνει όπως είναι γνωστό, αφού τα πάντα έχουν "παγώσει" στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει στα χέρια του εισιτήρια για το παιχνίδι στην Αγγλία και ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως θα επιστραφούν τα χρήματα, αλλά οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μετά τη λήξη των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακός, ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τον τρόπο επιστροφής τους, μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί από την Κυβέρνηση», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.