Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στο Γούλβερχαμπντον

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται στο Γούλβερχαμπντον, στην πόλη που εδρεύει η Γουλβς και θα επισκεφθεί ο Ολυμπιακός την επόμενη εβδομάδα με τις τοπικές αρχές να ανακοινώνουν δύο νέα κρούσματα.

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στο Γούλβερχαμπντον

Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει υπό ποιους όρους θα διεξαχθεί η ρεβάνς. Το πρόβλημα υπάρχει και στο Γούλβερχαμπντον, το οποίο θα κληθεί να επισκεφθεί η ομάδα του Πειραιά την επόμενη εβδομάδα.

Την Τετάρτη ανακοινώθηκαν ακόμα δύο κρούσματα κορονοϊού στην πόλη που εδρεύει η Γουλβς. Οι τοπικές αρχές ενημέρωσαν πως βρέθηκαν ακόμη δύο άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ενώ θυμίζουμε πως έχει καταγραφεί και ο θάνατος μίας ηλικιωμένης γυναίκας που ταλαιπωρούνταν από πολλά προβλήματα υγείας.

Στη Βρετανία έχουν καταγραφεί 456 κρούσματα μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους εννιά άνθρωποι. Ο ιός εξαπλώνεται στο Νησί και το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό.

Φυσικά είναι ένα θέμα με ποιους όρους θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς την επόμενη εβδομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν την Τετάρτη για την Αγγλία, αλλά είναι ξεκάθαρο πλέον πως από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Επίσης θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες έχουν προμηθευτεί και 1.500 εισιτήρια για τη ρεβάνς.