Ανέβαλε δύο ματς η UEFA, όχι όλο το Europa League

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της UEFA, η οποία αποφάσισε την αναβολή δύο αγώνων και όχι ολόκληρης της διοργάνωσης. Κανονικά το Ολυμπιακός-Γουλβς.

Ανέβαλε δύο ματς η UEFA, όχι όλο το Europa League

Τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι οδεύει προς αναβολή όλο το Europa League μετά την άρνηση της Χετάφε να ταξιδέψει στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Ίντερ και την άρνηση των Ισπανών να δώσουν άδεια προσγείωσης στο αεροπλάνο της Ρόμα.

Έκτακτη σύσκεψη στην UEFA, στον «αέρα» το Europa League

Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες και δύσκολες αναπτύσσονται αρκετές ειδήσεις και φήμες που δεν έχουν μεγάλη βάση και οι οποίες προκαλούν μεγαλύτερο πανικό στον κόσμο. Η UEFA πράγματι έκανε σύσκεψη, η οποία ολοκληρώθηκε και από αυτή προέκυψε ότι αναβάλλονται τα παιχνίδια Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα αναβολής της φάσης των «16» του Europa League και το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα διεξαχθεί κανονικά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ακόμη και οι αξιωματούχοι της ομοσπονδίας που βρίσκονται στην Ελλάδα για το ματς των «ερυθρόλευκων» με τους «λύκους» δεν είχαν εικόνα για αναβολή της αναμέτρησης της Πέμπτης.

Η Γουλβς έχει μπει ήδη στο αεροπλάνο για να έρθει στη χώρα μας για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. Στον Ολυμπιακό πραγματοποίησαν κανονικά τη συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αυτό που γνωρίζουν άπαντες είναι πως το ματς γίνεται κανονικά. Άλλωστε η σύσκεψη της UEFA ολοκληρώθηκε και από αυτήν δεν προέκυψε καμία είδηση ότι αναβάλλεται το Europa League.

Παράλληλα, η UEFA ανακοίνωσε πως δύο παιχνίδια για την φάση των «16» του Europa League θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις αναμετρήσεις Λασκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βασιλεία.