Ολυμπιακός: Ελαμπντελαουί: «Δεν υπάρχει ανησυχία, είμαστε ήρεμοι»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε δηλώσεις του για το πρόβλημα με τον κορονοϊό εμφανίστηκε ήρεμος και καθησυχαστικός για την κατάσταση στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Ελαμπντελαουί: «Δεν υπάρχει ανησυχία, είμαστε ήρεμοι»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δημοσιοποίησε το γεγονός πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και όπως είναι λογικό αυτό προκάλεσε ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο. Αρκετά Μέσα του εξωτερικού επικοινωνούν με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα του Πειραιά και ποια είναι η κατάσταση στη χώρα μας.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στο νορβηγικό TV2 και όπως ο Πέδρο Μαρτίνς έτσι και αυτός κράτησε μία στάση υπευθυνότητας μιλώντας ψύχραιμα και χωρίς να τον έχει κυριεύσει ο πανικός.

«Όλα πηγαίνουν καλά στην Αθήνα. Απλά ο πρόεδρος βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό και όλοι στην ομάδα έκαναν τα απαιτούμενα τεστ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για το αν ανησυχεί με όσα συμβαίνουν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δήλωσε: «Όχι, δεν ανησυχώ. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Όλοι στην ομάδα είναι πολύ ήρεμοι. Δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό εκτός από αυτά που επιτάσσουν οι περιστάσεις. Προσέχουμε παραπάνω την υγιεινή μας και αποφεύγουμε μέρη με πολύ κόσμο. Επίσης έχουμε μειώσει τις αγκαλιές και τις χειραψίες, κάτι που γενικά κάναμε αρκετά. Τα παιχνίδια και οι προπονήσεις γίνονται κανονικά. Απλά τα ματς στην Ελλάδα που είναι να γίνουν στην συνέχεια θα είναι χωρίς κόσμο», υπογράμμισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.