Ολυμπιακός - Γουλβς: Δωρεάν μέσω «You Tube» η απευθείας μετάδοση του αγώνα!

Η COSMOTE TV λόγω της απόφασης της UEFA και της ελληνικής Κυβέρνησης να διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γουλβς κεκλεισμένων των θυρών, αποφάσισε να μεταδώσει τον αγώνα από το κανάλι της στο You Tube, δωρεάν για όλους τους φιλάθλους!

Ολυμπιακός - Γουλβς: Δωρεάν μέσω «You Tube» η απευθείας μετάδοση του αγώνα!

Η εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα μας είχε σοβαρές επιπτώσεις και στην διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων εντός των συνόρων. Μια από αυτές είναι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την φάση των «16» του Europa League.

Δείτε ΕΔΩ live το Ολυμπιακός-Γουλβς (22:00)

Συγκεκριμένα, η UEFA σεβάστηκε την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης (χωρίς θεατές όλα τα ματς για δύο εβδομάδες) και αποφάσισε η συγκεκριμένη αναμέτρηση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αποφεύγοντας έτσι την συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων στο φαληρικό γήπεδο.

Έτσι, η συνδρομητική υπηρεσία COSMOTE TV, που έχει αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Europa League, αποφάσισε να μεταδώσει τον αγώνα του Ολυμπιακού εντελώς δωρεάν μέσω του καναλιού της στο You Tube!

Περισσότερες πληροφορίες θα διευκρινιστούν μόλις η COSMOTE TV προβεί σε σχετική επίσημη ανακοίνωση, ενώ για τους συνδρομητές της, η μετάδοση θα γίνει κανονικά και στο COSMOTE Sport 2 HD.

Παράλληλα, με την εξαιρετική αυτή κίνηση της COSMOTE TV θα αποφευχθεί και η συγκέντρωση φίλων του Ολυμπιακού έξω από το γήπεδο, αλλά και ο συνωστισμός σε καφετέριες και άλλα καταστήματα, που έχουν πληρώσει συνδρομή στο κανάλι.

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, κάποιος να είναι συνδρομητής στην COSMOTE TV για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, αφού αρκεί να συνδεθεί -μέσω internet- στο κανάλι της COSMOTE TV στο youtube.com!