Σκέψεις Μαρτίνς να δει από κοντά την Γουλβς

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιθανότατα θα εκμεταλλευτεί τη μετάθεση της πρεμιέρας των πλέι οφ για την επόμενη εβδομάδα και θα ταξιδέψει στο Γουλβερχάμπτον για να δει από κοντά το Γουλβς – Μπράιτον.

Σκέψεις Μαρτίνς να δει από κοντά την Γουλβς

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται με την τιμωρία του ΠΑΟΚ και με τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τούμπας. Με τη ρεβάνς κόντρα στον «Δικέφαλο» θα ασχοληθούν τέλη Απριλίου. Με τα πλέι οφ και την πρεμιέρα κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά» στην Θεσσαλονίκη θα ασχοληθούν από την παραπάνω Παρασκευή (13/3)!

Πλέον, το μυαλό όλων στον Ρέντη είναι στο ματς με την Γουλβς την Πέμπτη 12 Μαρτίου. Το γεγονός ότι ο Μαρτίνς έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, αποτελεί και ένα μικρό δείγμα σχετικά με το πόσο ξεκούραστους θέλει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της πρώτης «μάχης» με τους «λύκους». Η αναβολή της πρεμιέρας των πλέι οφ λειτούργησε καταλυτικά για τους «ερυθρόλευκους», ώστε να πάρουν κάποιες ανάσες.

Εκτός των άλλων δίνεται και μία ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να ταξιδέψει το Σάββατο (7/3) στην Αγγλία για να παρακολουθήσει από κοντά το Γουλβς – Μπράιτον. Να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε να κάνει και μία εβδομάδα πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Άρσεναλ, βλέποντας το 4-0 των «κανονιέρηδων» επί της Νιούκαστλ.

Ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο ως προς το ταξίδι του Πορτογάλου στο Γουλβερχάμπτον, αλλά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το συγκεκριμένο σενάριο. Την περασμένη εβδομάδα ο αναλυτής Γιώργος Μαρτάκος είχε παρακολουθήσει από κοντά το Τότεναμ – Γουλβς 2-3.