Γουλβς: Γιατί αφαίρεσε τον λύκο από το σήμα της!

Αίσθηση προκάλεσε η σημερινή κίνηση των ανθρώπων της Γουλβς, να αφαιρέσουν από το σήμα της ομάδας, τον λύκο. Υπάρχει φυσικά εξήγηση.

Γουλβς: Γιατί αφαίρεσε τον λύκο από το σήμα της!

Γουλβς… χωρίς λύκο γίνεται; Κι όμως έγινε σήμερα Τρίτη από τη διοίκηση της Γουλβς που απομάκρυνε τον λύκο από το σήμα της ομάδας για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Άγριας Ζωής!

Η συμβολική κίνηση έρχεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκίνησε από τον σύλλογο και τον Μεξκινό φορ της ομάδας, Ραούλ Χιμένεθ με το «World Wildlife Fund» (WWF).

Η καμπάνια «ProtectThePack» επιχειρεί να συγκεντρώσει κεφάλαια για την προστασία του Μεξικάνικου λύκου, ένα είδος προς εξαφάνιση.

Ο Αγγλικός Σύλλογος λοιπόν σήμερα αφαίρεσε τον λύκο από το σήμα της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας μόνο το παλιό χρυσό χρώμα μέσα σε ένα εξάγωνο, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για την προστασία των ζώων και της φύσης.

«Η Γη φιλοξενεί αμέτρητα είδη πανίδας και χλωρίδας και η πλούσια ποικιλία είναι αυτό που έκανε τον πλανήτη μας κατοικημένο για όλα τα ζωντανά πλάσματα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ωστόσο, οι μη βιώσιμες ανθρώπινες δραστηριότητες και η υπερεκμετάλλευση των ειδών και των φυσικών πόρων απειλούν τη βιοποικιλότητα του πλανήτη. Σχεδόν το ένα τέταρτο όλων των ειδών κινδυνεύει να εξαφανιστεί τις επόμενες δεκαετίες» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η διοίκηση της Γουλβς.