Γουλβς: Πόσα εισιτήρια πήρε για τον αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα πως αύριο (3/3) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Γουλβς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν 1600 εισιτήρια για τις ανάγκες των Άγγλων.

Γουλβς: Πόσα εισιτήρια πήρε για τον αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα πως αύριο (3/3) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Γουλβς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν 1600 εισιτήρια για τις ανάγκες των Άγγλων. Μάλιστα η διοίκηση της Γουλβς εξέδωσε σήμερα (2/3) ανακοίνωση αναφορικά με την πρώτη αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa League.

Στον επίσημο λογαριασμό της Αγγλικής ομάδας, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν αναλυτικά οδηγίες για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι στην Ελλάδα αλλά και το πόσο κοστίζουν για τους φίλους της Γουλβς.

Να σημειώσουμε πως στον επαναληπτικό με την Εσπανιόλ, οι Άγγλοι που ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και υπήρξαν έντονα παράπονα για τη συμπεριφορά των αστυνομικών στην Ισπανία.