Ολυμπιακός: Πριμ Μαρινάκη στους παίκτες

Σύμφωνα με το ΦΩΣ (29/2), ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε μεγάλο πριμ στους παίκτες του Ολυμπιακού για τις νίκες με ΠΑΟΚ και Άρσεναλ

Ολυμπιακός: Πριμ Μαρινάκη στους παίκτες

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-2 επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Europa League, όπου θα βρει απέναντί του την Γουλβς του Ντάνιελ Ποντένσε.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Emirates από το διαιτητή Ντάβιντε Μάσα, παίκτες και κόσμος έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας τρελά το τεράστιο κατόρθωμα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, πανηγύρισε και ο ίδιος έξαλλα το θρυλικό κατόρθωμα, αισθάνθηκε δικαίωση, αφού είχε τονίσει στους ποδοσφαιριστές ότι μπορούσαν να κερδίσουν ΠΑΟΚ και Άρσεναλ, ενώ έδειξε ότι ξέρει να ανταμείβει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του.

Μήνυμα Μαρινάκη: «Ολυμπιακός σημαίνει οικογένεια! Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!»

Όπως αναφέρει το ΦΩΣ του Σαββάτου (29/2) και ο Γιώργος Στασινόπουλος, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ανακοίνωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού ότι θα λάβουν πριν 500.000 ευρώ τόσο για το διπλό στην Τούμπα, όσο και για την θρυλική πρόκριση μέσα στο Emirates.

Διαβάστε περισσότερα από το ΦΩΣ στην έντυπη ηλεκτρονική έκδοση