Τι έκανε ο Νούνο, κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν δούλευε στον Παναθηναϊκό! (pics)

Ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έχει υπάρξει στέλεχος του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για δύο σεζόν στον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων. 

Τι έκανε ο Νούνο, κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν δούλευε στον Παναθηναϊκό! (pics)

Ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αντιπάλου του Ολυμπιακού στην φάση των «16» του Europa League, έχει διατελέσει μέλος του προπονητικού επιτελείο του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό τις σεζόν 2010/11 και 2011/12.

Ρόλος του Πορτογάλου ήταν εκείνος του προπονητή τερματοφυλάκων, σε μια περίοδο που οι «πράσινοι» είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς όμως να καταφέρουν να κατακτήσουν κάποιον τίτλο.

Την σεζόν 2010/11 ο Παναθηναϊκός με προπονητή του και πάλι τον προαναφερθέντα Φερέιρα, τερματίζει τελευταίος στον όμιλο του στο Champions League έχοντας ως αντιπάλους τις Μπαρτσελόνα, Κοπεγχάγη και Ρουμπίν Καζάν.

Στο πρωτάθλημα το «τριφύλλι» θα τερματίσει δεύτερο πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με 60 βαθμούς, ενώ στο Κύπελλο θα αποκλειστεί στα προημιτελικά από την ΑΕΚ.

Όσον αφορά την σεζόν 2011/12, στο τέλος της οποίας αποχώρησε ο Σάντο (συγκεκριμένα στις 12 Μαΐου του 2012), ο Παναθηναϊκός θα αποκλειστεί από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League από την Οντένς, ενώ και στο Europa League θα γνωρίσει βαρύ αποκλεισμό από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στην Super League θα κατακτήσει ξανά την δεύτερη θέση με 66 βαθμούς, ενώ στο Κύπελλο θα γνωρίσει έναν ακόμα βαρύ αποκλεισμό από την φάση των «16» από την Πανιώνιο στην διαδικασία των πέναλτι.

Τώρα αναφορικά με τον Ολυμπιακό, ο Νούνο πανηγύρισε στην πρώτη του σεζόν στο προπονητικό επιτελείο των «πρασίνων» μια νίκη εντός έδρας με 2-1, όμως γνώρισε και μια ήττα με το ίδιο σκορ στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την επόμενη και τελευταία του σεζόν, ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι του «Γ.Καραϊσκάκης» θα καταφέρει να πάρει την ισοπαλία με 1-1, όμως θα γνωρίσει την βαριά ήττα με 3-0 στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο γύρο.