Τα μοναδικά επιτεύγματα του Ολυμπιακού σε μία εβδομάδα

Τρομερά πράγματα πέτυχε ο Ολυμπιακός σε μία σειρά τριών αγώνων. Οι Πειραιώτες έπαιξαν δύο φορές με Άρσεναλ και μία με τον ΠΑΟΚ.

Τα μοναδικά επιτεύγματα του Ολυμπιακού σε μία εβδομάδα

Την πιο ζόρικη εβδομάδα μέχρι την επόμενη πέρασε ο Ολυμπιακός και το έκανε με τρομερή επιτυχία.

Η ομάδα του Πειραιά έπαιξε την προηγούμενη Πέμπτη με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια πήγε στο Λονδίνο για τη ρεβάνς με τους «κανονιέρηδες».

Μέσα σε μία εβδομάδα τρία απαιτητικά παιχνίδια και πολύ μεγάλης έντασης για τον Ολυμπιακό με δύο ταξίδια και να χρησιμοποιούνται 13 ποδοσφαιριστές.

Κι όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν και πέτυχαν το στόχο τους. Έκαναν το διπλό στην Τούμπα και πήρε την πρόκριση στο Λονδίνο.

Το τρομερό που έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι» είναι πως σε 90λεπτο έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Ο Λακαζέτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σκόραρε σε κανονική διάρκεια αγώνα κατά του Ολυμπιακού. Στην Τούμπα ο Ζοσέ διατήρησε το μηδέν συνεχίζοντας το ρεκόρ του και το ίδιο έγινε και στο Λονδίνο.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ, ενώ η εστία του παραβιάστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της παράτασης.

Είναι απίθανό αυτό που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά, η οποία σε αυτή τη σειρά αγώνων δεν σκόραρε μόνο στο πρώτο ματς με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Βρήκε δίχτυα και στην Τούμπα και στο Λονδίνο με τέτοιο τρόπο ώστε να διαχειρίζεται και τη δεδομένη κούραση που υπάρχει από τα σερί ματς.