Άγγλοι για Τσιμίκα: «Τι παίκτης είναι αυτός;»

«Τρελάθηκαν» και οι Άγγλοι με την απόδοση του Κώστα Τσιμίκα στο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και ήθελαν να μάθουν τα πάντα για τον Έλληνα μπακ.

  Άγγλοι για Τσιμίκα: «Τι παίκτης είναι αυτός;»

Υπάρχουν στιγμές που δεν πιστεύεις στα μάτια σου με αυτά που κάνει ο Κώστας Τσιμίκας στα παιχνίδια.

Ο Έλληνας μπακ έχει κάνει συγκλονιστικό παιχνίδι και στο Λονδίνο και μάλιστα λίγο έλειψε να βάλει έναν τρομερό γκολ. Μετά το 0-1 από τον Σισέ ο «Τσίμι» έχει κάνει μία απίθανη κούρσα, έχει περάσει όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά ο Λένο έβγαλε με δυσκολία το σουτ που έκανε με το δεξί.

Ο Τσιμίκας τα έβαλε με τον Πεπέ των 80.000.000 ευρώ και κατάφερε να σταθεί εξαιρετικά απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Μία ακόμα δύσκολη αποστολή την έφερε εις πέρας ο Έλληνας μπακ, ο οποίος κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του.

Με την απόδοση του έπαθαν την πλάκα τους και οι Άγγλοι. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις έναν μπακ να παίρνει τη μπάλα και να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του. Μετά το τέλος του αγώνα παρά το σοκ που είχαν πάθει από τον αποκλεισμό είχαν να λένε για τον «Τσίμι».

Μας ρωτούσαν για τον νεαρό μπακ του Ολυμπιακού και μάλιστα έλεγαν: «τι παίκτης είναι αυτός;». Αυτή η ατάκα τους ήταν όλα τα λεφτά.

Ήθελαν να μάθουν μάλιστα και το λόγο που ο παίκτης δεν έφυγε τον Ιανουάριο να πάει στη Νάπολι. Ήταν ενήμεροι για το σοβαρό ενδιαφέρον των Ιταλών, ενώ τόνιζαν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με φοβερά χαρακτηριστικά. Ο Τσιμίκας συνεχίζει να εκπλήσσει με την απόδοση του και αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο.