Γκιγιέρμε: «Μεγαλύτερη πρόκριση και από της Μίλαν»

Ο Γκιγιέρμε δήλωσε μεταξύ άλλων πως η πρόκριση επί της Άρσεναλ είναι μεγαλύτερη και από αυτή της Μίλαν την περασμένη σεζόν. 

Γκιγιέρμε: «Μεγαλύτερη πρόκριση και από της Μίλαν»

Φανερά χαρούμενος για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ ο Γκιγιέρμε αποθέωσε τους συμπαίκτες του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το σημερινό βράδυ είναι μεγαλύτερο και από εκείνο με τη Μίλαν, τότε που οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τους Μιλανέζους με 3-1.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επίτευξη της πρόκρισης: «Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Είναι μια καταπληκτική βραδιά παίρνοντας την πρόκριση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο εκτός έδρας. Μοιάζει με το βράδυ με τη Μίλαν, αλλά είναι μεγαλύτερο. Ευχαριστώ τον Θεό και τους συμπαίκτες μου. Το πιστεύαμε. Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο».

Για τα όσα είπε με τους συμπαίκτες του στην παράταση: «Ότι το πιστεύαμε και ότι μπορούσαμε να το κάνουμε. Είπαμε ότι θα τα δίναμε όλα. Χάρη στη δουλειά όλων το πετύχαμε».

Για το αν μπορεί να σταματήσει κάποιος τον Ολυμπιακό: «Όχι δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε έτσι. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, αλλά υπάρχουν μεγάλοι αντίπαλοι. Έχουμε ανεβασμένο ηθικό, αλλά σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους».