Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Άρσεναλ για τη φάση των "32" του Europa League. Οι εκλεκτοί του Μαρτίνς που θα ξεκινήσουν στο ματς.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άρσεναλ, στη ρεβάνς του 0-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει τρεις απουσίες σε σχέση με τα ονόματα που δηλώθηκαν στη λίστα (τιμωρημένος Σεμέδο, τραυματίας Σουντανί και Φορτούνης), επέλεξε τους 11, με τους οποίους θα ξεκινήσει το παιχνίδι στο Emirates.

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τσιμίκας, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου έκαναν λόγο για πίστη στο θαύμα. Αμφότεροι έδειξαν πως στα αποδυτήρια δεν θεωρούν άπιαστο όνειρο να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Άρσεναλ.

Στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε ακόμη και στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι, η οποία θα είναι δυναμική. Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ κι αρκετό καιρό έχουν διαθέσει τα 5.500 εισιτήρια που πήραν επίσημα από την Άρσεναλ.

Μάλιστα είχαν κάνει αίτημα στους «κανονιέρηδες» και για επιπλέον εισιτήρια, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτός. Ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες στη βρετανική πρωτεύουσα και σήμερα καταφτάνουν και οι τελευταίοι. Στις κερκίδες του Emirates, ωστόσο υπολογίζεται πως θα βρίσκονται περισσότεροι από 6.000 οπαδοί του Ολυμπιακού.

Πέρα από τα εισιτήρια που έχει πάρει επίσημα ο Ολυμπιακός και τα οποία εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού αρκετοί είναι αυτοί που κατάφεραν και εξασφάλισαν θέση και σε άλλες κερκίδες του χαοτικού γηπέδου της Άρσεναλ. Έτσι και στο αποψινό παιχνίδι οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους που θα τους δώσει ώθηση και δύναμη για να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή.