Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Η μισή… Premier League στα επίσημα του «Emirates»

Κόσμος και… κοσμάκης από «κατασκόπους» θα βρεθεί στο «Emirates Stadium» για να παρακολουθήσει από κοντά το Άρσεναλ  - Ολυμπιακός. Η Νόριτς για Μασούρα, η Λέστερ για Ομάρ και Τσιμίκα.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Η μισή… Premier League στα επίσημα του «Emirates»

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πάντοτε τα παιχνίδια του Ολυμπιακού τραβούν τα βλέμματα αρκετών «κατασκόπων». Το ενδιαφέρον γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν στην Ευρώπη και δη σε γήπεδα όπως το «Emirates Stadium» απέναντι στην Άρσεναλ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα επίσημα του «σπιτιού» των «κανονιέρηδων» θα βρεθεί η μισή (και βάλε)… Premier League. Η Λέστερ που είχε βρεθεί τόσο στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, όσο και στην Τούμπα, θα ξαναέχει δικό της άνθρωπο στο γήπεδο της Άρσεναλ, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Κώστα Τσιμίκα.

Παρούσα θα είναι και η Σαουθάμπτον (είχε ακουστεί ότι βλέπει Ομάρ), η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (για Καμαρά), αλλά και η Νόριτς. Τα «καναρίνια» είναι τελευταία στην Premier League, δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό και από τώρα έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την επόμενη χρονιά.

Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού έχουν βάλει στο «σημάδι» οι άνθρωποι της Νόριτς εδώ και οκτώ μήνες; Τον Γιώργο Μασούρα… Από πέρσι τέτοια εποχή, πριν καλά – καλά συμπληρώσει ο Μασούρας δύο μήνες στον Ολυμπιακό, «κατάσκοπος» της Νόριτς ερχόταν στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει από κοντά.