Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Το θέμα «Φορτούνη» και η «μάχη» με την Άρσεναλ

Τι πραγματικά ισχύει αυτή τη στιγμή για το θέμα του Κώστα Φορτούνη και την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να τον αποκλείσει από την αποστολή του ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Το θέμα «Φορτούνη» και η «μάχη» με την Άρσεναλ

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το θέμα του αποκλεισμού του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή για το Λονδίνο μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε αν ήταν σωστό ή λάθος. Έτσι κι αλλιώς αυτός που κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια είναι ο προπονητής. Όλοι οι υπόλοιποι κρίνουν ανάλογα με τα θέλω τους και τις συμπάθειες τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για να πήρε αυτή την απόφαση κάτι είδε που δεν του άρεσε. Οτιδήποτε κι αν λένε οι υπόλοιποι είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είτε αρέσει σε ορισμένους, είτε όχι αυτός είναι ο προπονητής, αυτός έχει το πάνω χέρι και στο κάτω-κάτω αυτός έχει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη Φλεβάρη μήνα και αήττητο στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στο θέμα του Κώστα Φορτούνη για τον Πέδρο Μαρτίνς θεωρείται λήξαν. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και δεν έχει τη διάθεση να ασχοληθεί άλλο με το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν θα το κάνει ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο.

Οι πληροφορίες μας εκείνο που αναφέρουν είναι πως ο Πορτογάλος το τελείωσε το θέμα. Ο παίκτης πήρε το μήνυμα και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον έχει κανονικά στη διάθεση του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί τον Κώστα Φορτούνη πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για τον Ολυμπιακό.

Έχει μιλήσει γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια και μη ξεχνάμε πως είναι προπονητής που τον έχει στηρίξει πολύ. Το θέμα για τον προπονητή θεωρείται λήξαν και φυσικά θα γίνει κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από το Λονδίνο, την Παρασκευή το απόγευμα. Επομένως όλοι έχουν επικεντρωθεί αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι με την Άρσεναλ και στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά για να πετύχει την ανατροπή και να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.