Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Αυτό είναι το γούρι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει ένα θαύμα απόψε στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ και έχει το γούρι του που συνδέεται με το μεγάλο διπλό του 2015.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Αυτό είναι το γούρι του Ολυμπιακού

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι προλήψεις και τα γούρια είναι κομμάτι του αθλητισμού. Σπάνια βρίσκεις άνθρωπο να ασχολείται με τον αθλητισμό και να μην έχει τις προλήψεις του. Ακόμη κι εκείνοι που τους είναι αδιάφορα και δεν τα πιστεύουν όλα αυτά ασυναίσθητα ασχολούνται.

Κάπως έτσι και στον Ολυμπιακό τα πρόσεξαν όλα σε αυτό το ταξίδι που παίζουν την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League. Οι Πειραιώτες έχουν να θυμούνται το παιχνίδι του 2015 με την Άρσεναλ στο Emirates τότε που έκαναν το μεγάλο διπλό στη φάση των ομίλων του Champions League.

Γι’ αυτό το λόγο και φρόντισαν να προσέξουν κάποιες λεπτομέρειες που είχαν σχέση με το αποψινό παιχνίδι. Η αποστολή του Ολυμπιακού επέλεξε να καταλύσει στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνο που είχε μείνει και το 2015 όταν είχε επικρατήσει της Άρσεναλ με σκορ 3-2 στο Λονδίνο.

Στις τάξεις των ποδοσφαιριστών πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Γνωρίζουν πως το έργο τους θα είναι τρομερά δύσκολο κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά από την άλλη δεν είναι διατεθειμένοι σε καμία των περιπτώσεων να πετάξουν λευκή πετσέτα. Δεν το έκαναν σε κανένα φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι και δεν θα το κάνουν ούτε απόψε κόντρα στην Άρσεναλ.