Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Δύσκολες συνθήκες, χιονίζει στο Λονδίνο (vids)

Πολύ δύσκολες έχουν γίνει οι καιρικές συνθήκες στο Λονδίνο, αφού εδώ και λίγη ώρα έχουν κάνει την εμφάνιση τους στη βρετανική πρωτεύουσα νιφάδες χιονιού με τις θερμοκρασίες να είναι πολύ χαμηλές ενόψει του ματς Άρσεναλ-Ολυμπιακός.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Δύσκολες συνθήκες, χιονίζει στο Λονδίνο (vids)

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες θα αγωνιστεί το βράδυ ο Ολυμπιακός. Τις τελευταίες ημέρες η μετεωρολογική υπηρεσία της Βρετανίας βγάζει συνεχώς δελτία σύμφωνα με τα οποία ο καιρός χαλάει για τα καλά.

Μάλιστα τόνιζαν πως περιμένουν χιόνι ακόμη και στο Λονδίνο. Κι αυτό συμβαίνει αυτή την ώρα στη βρετανική πρωτεύουσα. Η θερμοκρασία έχει πέσει στους 3 βαθμούς κελσίου και οι νιφάδες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο Λονδίνο.

Όσο περνάει η ώρα το χιόνι όλο και πυκνώνει, ενώ το κρύο είναι αφόρητο. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με όσα προέβλεπαν οι μετεωρολόγοι περιμένουν το χιόνι να φτάσει μέχρι και τους 20 πόντους στο Λονδίνο. Το σίγουρο είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα κληθούν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με τσουχτερό κρύο.

Στο Λονδίνο τα δελτία καιρού ζητούν από τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, διότι τη νύχτα περιμένουν παγετό. Γίνεται κατανοητό πως τα πράγματα είναι αρκετά ζόρικα απόψε στη Βρετανία.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το Λονδίνο: