Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Στη… ζυγαριά Ραντζέλοβιτς, Μασούρας

Η μία και μοναδική θέση που προβληματίζει τον Πέδρο Μαρτίνς. Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κάτι των Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και τι έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Στη… ζυγαριά Ραντζέλοβιτς, Μασούρας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Άρσεναλ ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στο Emirates. Οι Πειραιώτες πάτησαν το γήπεδο των «κανονιέρηδων» και είναι πανέτοιμοι πλέον για το μεγάλο παιχνίδι και την τεράστια πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι συγκεκριμένα αυτά που μπορεί να κάνει με την επιλογή της ενδεκάδας. Πρώτα απ’ όλα με το ζόρι συμπληρώνει 18άδα ο Ολυμπιακός και ο Πορτογάλος προβληματίζεται μόνο για μία θέση. Αυτή έχει να κάνει στα άκρα της επίθεσης με τον Μασούρα και τον Ραντζέλοβιτς να δίνουν «μάχη».

Μαρτίνς για Φορτούνη: «Κανείς δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Μαρτίνς έχει βάλει στη ζυγαριά τις δύο περιπτώσεις για να πάρει την τελική του απόφαση. Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Μασούρα. Ο Λάζαρ έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στην Τούμπα και είναι πολύ πιθανό να επιβραβευτεί γι’ αυτό. Είναι ποδοσφαιριστής που αν βρει χώρο μπορεί να προκαλέσει ζημιές στον αντίπαλο.

Μη ξεχνάμε πως και στο Μόναχο είχε παίξει βασικός κόντρα στη Μπάγερν. Εκείνο ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών για τον Ολυμπιακό, αφού είναι αλήθεια ότι δεν κυνήγησε και πολύ ένα γκολ, όμως, ο Ραντζέλοβιτς είχε σταθεί αρκετά καλά. Η μία καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού στο Μόναχο είχε βγει από τα πόδια του νεαρού Σέρβου, ο οποίος έχει τον νεανικό ενθουσιασμό και το θράσος.

Ο Μασούρας από την άλλη είναι ένας παίκτης που τηρεί κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή. Αυτό του δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι αρκετών άλλων ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτό και τον σκέφτεται ο προπονητής, αλλά από την άλλη έχει κατά νου πως δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.