Άρσεναλ: Η πιθανή ενδεκάδα στη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Ο Μικέλ Αρτέτα αναμένεται να ξεκινήσει στη ρεβάνς παίκτες που αγωνίστηκαν και στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό

Άρσεναλ: Η πιθανή ενδεκάδα στη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Πέμπτη (27/2) στο «Έμιρεϊτς» τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τους τους «32» του Europa League.

Η νίκη στο Φάληρο κάνει πιο εύκολες τις επιλογές του Μικέλ Αρτέτα στην ενδεκάδα. Ο Βάσκος τεχνικός και στο πρώτο ματς είχε παρατάξει αρκετούς αναπληρωματικούς έχοντας το μυαλό του στο ματς με την Έβερτον που ακολουθούσε...

Μετά τον Ολυμπιακό η Άρσεναλ αγωνίζεται (τη Δευτέρα 2/3) εκτός έδρας με την Πόρτσμουθ για το Κύπελλο Αγγλίας. Οι μέρες ξεκούρασης είναι αρκετές αν ο Αρτέτα θέλει να ρίξει όλα του τα όπλα κατά του Ολυμπιακού.

Αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα το κάνει. Στον αγώνα με την Έβερτον έκανε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό. Οι Μπεγιερίν, Κολάσινατς, Σεμπάλος, Οζίλ, Νικέτια, Πεπέ πήραν τις θέσεις των Παπασταθόπουλου, Σάκα, Γκεντουζί, Γουίλοκ, Λακαζέτ και Μαρτινέλι.

Αυτοί οι έξι που κάθισαν στον πάγκο την Κυριακή θέτουν υποψηφιότητα για την 11αδα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Παπασταθόπουλος τα πήγε καλά ως δεξιός μπακ και η παρουσία Βαλμπουενά στην αριστερή πλευρά υπαγορεύουν τη χρησιμοποίησή του δεδομένου ότι ο Μπεγερίν δεν φημίζεται για τις αμυντικές του ικανότητες.

Μετά από όλα αυτά η ενδεκάδα της Άρσεναλ θα έχει πιθανότατα την εξής μορφή: Λένο- Παπασταθόπουλος, Μουστάφι, Λουίζ, Σακά- Γκεντουζί, Σεμπάλος- Μαρτινέλι, Γουίλοκ, Ομπαμεγιάνγκ-Λακαζέτ.