Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη στο Λονδίνο!

Χωρίς τον Κώστα Φορτούνη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό με την Αρσεναλ, για τη φάση των "32" του Europa League. Αναλυτικά η αποστολή

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Χωρίς Φορτούνη στο Λονδίνο!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από μια ήπια ευαισθησία στην αριστερή ποδοκνημική και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Λονδίνο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο πράγματα: Ότι θα επιβαρυνθεί ο Ματιέ Βαλμπουενά με ακόμη ένα 90λεπτο και δεν θα αγωνιστεί στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό (1/3) ή ότι θα πάει με Μασούρα - Ραντζέλοβιτς στα άκρα της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Σεμέδο, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο πρώτο παιχνίδι. Στο κέντρο της άμυνας είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, αφού το κενό του κατά 99% θα καλύψει ο Σισέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς των «32» του UEFA Europa League το μεσημέρι της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Η τελευταία προπόνηση πριν την πτήση προς την Αγγλία, ολοκληρώθηκε υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς, που αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.