Ολυμπιακός - Αρσεναλ: Ήταν ενήμερος ο Σεμέδο ότι ήταν στο όριο καρτών

Τι ακριβώς εννοούσε ο Ρούμπεν Σεμέδο στη δήλωσή του ότι δεν είχε ενημερωθεί πώς ήταν στο όριο καρτών στο ματς με την Άρσεναλ.

Ολυμπιακός - Αρσεναλ: Ήταν ενήμερος ο Σεμέδο ότι ήταν στο όριο καρτών

Έγινε μια παρανόηση σε κάποια πράγματα που είπε ο Σεμέδο μετά το ματς με την Άρσεναλ. Είπε ότι δεν ήταν ενήμερος ότι ήταν στο όριο καρτών.

Όπως γράφει και το σημερινό (21/2) "ΦΩΣ", ο Σεμέδο ήταν ενήμερος για όλα. Άλλο εννοούσε και άλλο είπε. Άλλωστε για αυτό το λόγο δηλώθηκε ο Μπα στη λίστα, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να δεχόταν κάρτα ο Σεμέδο και να μην ταξίδευε στο Λονδίνο.

Μάλιστα, φάνηκε ότι γνώριζε για την κάρτα και από την αντίδραση του όταν δέχτηκε την κίτρινη, γιατί κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στη ρεβάνς.

Οι Σεμέδο και Γκιγιέρμε ήταν ενήμεροι αμέσως μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Απλώς αυτό που ήθελε να πει ο Σεμέδο ήταν ότι δεν μπορούσε να είναι χαλαρός στο πρώτο ματς επειδή βρισκόταν στο όριο. Ότι δεν του είπε ο κοουτς να είναι πιο χαλαρός σε σχέση με άλλα ματς λόγω της κάρτας.

Ο Μαρτίνς του είχε πει να είναι προσεκτικός (όπως και στον Γκιγιέρμε), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έπρεπε να αφήνει και τους αντιπάλους του να περνούν ανενόχλητοι από το οπτικό του πεδίο.