Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Το βίντεο του Μαρτίνς στον Ρέντη και οι οδηγίες

Το βίντεο που έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρηση με την Άρσεναλ και τι τους ζήτησε.

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Το βίντεο του Μαρτίνς στον Ρέντη και οι οδηγίες

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του έχουν περάσει από κόσκινο την Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στο «Emirates» και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα με τη Νιούκαστλ. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «κανονιέρηδων» ανάγκασε τον Πορτογάλο τεχνικό να θέλει να δει από κοντά την αποψινή αντίπαλο.

Θεωρεί πως με την άφιξη του Ισπανού προπονητή άλλαξαν πολλά όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού της Άρσεναλ. Έτσι πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης που ήταν και η τελευταία πριν το ματς με τους Λονδρέζους ο Μαρτίνς μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του στο κόκκινο δωμάτιο του Ρέντη.

Εκεί έγινε προβολή βίντεο και έδειξε στιγμιότυπα των «κανονιέρηδων». Ο κόουτς των Πειραιωτών εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του τόσο τον τρόπο που αμύνεται η Άρσεναλ όσο και τον τρόπο που επιτίθεται. Στάθηκε στις αδυναμίες της ομάδας του Αρτέτα, αλλά από την άλλη ζήτησε και πολύ προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του, διότι όπως τους εξήγησε παραμένει ένας δυνατός και επικίνδυνος αντίπαλος.

Εκείνο που έχει σημασία είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς επιμένει να ζητάει ένα δυνατό ξεκίνημα. Είδε και αυτός πως η Άρσεναλ κόντρα στη Νιούκαστλ άργησε να μπει στο παιχνίδι. «Πέταξε» το πρώτο ημίχρονο, αλλά ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά είχε αρκετά θέματα. Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει στο γήπεδο με ορμή και αρπάξει την Άρσεναλ από το λαιμό.

Για τον Μαρτίνς αυτό είναι ένα καθοριστικό σημείο στο αποψινό ματς με τους «κανονιέρηδες», ενώ ένα άλλο που θέλει πολύ να το εκμεταλλευτεί έχει να κάνει με τις στατικές φάσεις. Η Άρσεναλ έδειξε και στο ματς της Κυριακής πως έχει θέματα στα «στημένα» και ο Ολυμπιακός θέλει όσο τίποτα άλλο να εκμεταλλευτεί τη δυναμική που του δίνουν τα χτυπήματα του Ματιέ Βαλμπουενά.