Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Οι έντεκα της Άρσεναλ που θα δούμε απόψε στο Καραϊσκάκη - Οι δύο εκδοχές

Τι γράφουν οι Άγγλοι για το Ολυμπιακός - Άρσεναλ, τους έντεκα της Άρσεναλ που θα δούμε απόψε στο Καραϊσκάκη και την πιθανότητα αλλαγής συστήματος

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Οι έντεκα της Άρσεναλ που θα δούμε απόψε στο Καραϊσκάκη - Οι δύο εκδοχές

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00) την Άρσεναλ, του Μίκελ Αρτέτα και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο πρώτος μίλησε για το Γεώργιος Καραϊσκάκης και την ατμόσφαιρα, ο δεύτερος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ελληνική ομάδα.

Οι Λονδρέζοι διανύουν μια μια χρονιά γεμάτη σκαμπανεβάσματα με τον Μίκελ Αρτέτα να είναι στον πάγκο από τα τέλη του χρόνου. Ο Ισπανός προσπαθεί να δώσει μια σταθερότητα στην ομάδα που βρίσκεται στην 10η θέση της Premier League (με 3 νίκες στα τελευταία 18 ματς!), ωστόσο είναι στο -6 από την 5η θέση (που αν ισχύσει η τιμωρία της Σίτι οδηγεί στο CL).

Ταξίδεψε στην Αθήνα με δύο σημαντικές απουσίες καθώς ο Τορέιρα ανέβασε πυρετό κι ο Εζίλ έμεινε στο πλευρό της ετοιμόγεννης γυναίκας του. Το σημερινό θα είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς του Αρτέτα στον πάγκο της Αρσεναλ.

Ο Αρτέτα μέχρι τώρα -σύμφωνα με όσα γράφουν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι- επιλέγει μέχρι τώρα σύστημα 4-2-3-1, αλλά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το πιθανότερο είναι να επιλέξει το 4-3-3.

Τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Μπερντ Λένο, δεξιός μπακ, ο Μπεγιερίν, αριστερός ο Κολάσινατς ενώ οι δύο στόπερ αναμένεται να είναι οι Νταβίντ Λουίζ, Μαρί.

Στο κέντρο, από δεξιά προς αριστερά αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Τζάκα, Γκεντουζί και Θεμπάγιος.

Στην επίθεση, αριστερά προβάδισμα έχει ο Μαρτινέλι, δεξιά ο Πέπε και στην κορυφή ο Ομπαμεγιάνγκ.

Η δεύτερη εκδοχή για τους έντεκα της Άρσεναλ είναι αυτή που υιοθετούν Αγγλικά ΜΜΕ, με σύστημα 4-2-3-1. Σύμφωνα με αυτή, τερματοφύλακας θα είναι ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ή ο Λένο. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Παπασταθόπουλος, Νταβίντ Λουίζ. Δεξιός μπακ ο Μπεγερίν και αριστερός ο Κολάσινατς.

Οι δύο χαφ μπροστά τους θα είναι οι Τζάκα και Γκεντουζί και η τριάδα του κέντρου από δεξιά προς αριστερά οι Σακά, Θεμπάγιος και Ομπαμεγιάνγκ και στην κορυφή ο Λακαζέτ.