Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Ποια έκπληξη βλέπει η UEFA στην ενδεκάδα των Άγγλων

Η UEFA έκανε μία πρώτη προσέγγιση στις πιθανές ενδεκάδες του Ολυμπιακός – Άρσεναλ, εκτιμώντας ότι εκτός αρχικού σχήματος των «κανονιέρηδων» θα μείνει ο Πεπέ.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Ποια έκπληξη βλέπει η UEFA στην ενδεκάδα των Άγγλων

Σχεδόν 48 ώρες έχουν απομείνει από τη σέντρα του πρώτου αγώνα για τη φάση των «32» του Europa League, Ολυμπιακός – Άρσεναλ και ήδη αρκετά κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις εκτιμήσεις τους για τις ενδεκάδες που θα επιλέξουν οι Πέδρο Μαρτίνς και Μικέλ Αρτέτα.

Μεταξύ αυτών και η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, η οποία στην πρώτη της ανάλυση εκτιμάει ότι ο Αρτέτα θα έχει μία έκπληξη στην ενδεκάδα του. Ποια θα είναι αυτή; Να μην ξεκινήσει ο Πεπέ που έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα να παίρνει τα «πάνω» του. Μάλιστα, στο προχθεσινό 4-0 της Άρσεναλ επί της Νιούκαστλ ο Πεπέ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Στη θέση του 24χρονου Ιβοριανού εξτρέμ η UEFA βλέπει τον Μαρτινέλι. Κατά τ’ άλλα, πιστεύει ότι ο Γκεντουζί με τον οποίο είχε έναν καβγά ο Αρτέτα στην προετοιμασία των Λονδρέζων στο Ντουμπάι, θα βρεθεί κανονικά στο αρχικό σχήμα.

Ιδού, οι ενδεκάδες που προβλέπει η UEFA:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-3-3): Σα - Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα ή Σισέ, Τσιμίκας – Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά – Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

ΑΡΣΕΝΑΛ (4-2-3-1): Μαρτίνες - Σακά, Νταβίντ Λουίς, Παπασταθόπουλος, Μπεγερίν - Τσάκα, Γκεντουζί Ομπαμεγιάνγκ, Οζίλ, Μαρτινέλι – Λακαζέτ.