Φαβορί ο Μασούρας για την ενδεκάδα, αουτσάιντερ ο Φορτούνης

O Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο μεθαυριανό ματς με την Άρσεναλ (20/2, 22.00) να ξαναδώσει φανέλα βασικού στον Γιώργο Μασούρα. Πιθανότατα στον πάγκο ο Φορτούνης.

Φαβορί ο Μασούρας για την ενδεκάδα, αουτσάιντερ ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την Τρίτη (18/2) την προετοιμασία του για την πρώτη «μάχη» με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη (20/2, 22.00), με τον Πέδρο Μαρτίνς πάντως να μην ανοίγει στο 100% τα πλάνα του για το τι σκοπεύει να κάνει.

Από την περασμένη εβδομάδα ωστόσο έχει καταλήξει. Έχουμε γράψει επανειλημμένως στο fosonline.gr, ότι με 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους». Με τους Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη στα χαφ…

Το ερωτηματικό βέβαια είναι ποιος θα περάσει στο απέναντι «φτερό» από τον Βαλμπουενά. Αν θα είναι ο Μασούρας ή ο Φορτούνης δηλαδή. Αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Μασούρας, ο οποίος δίνει περισσότερες βοήθειες ανασταλτικά παρότι ο Φορτούνης στο ματς με τον Πανιώνιο έριξε αρκετό τρέξιμο για να βοηθήσει ανασταλτικά τον Τσιμίκα. Όμως, ο πρώην άσος του Πανιωνίου έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, αν και δεν βρίσκεται σε "καλό φεγγάρι".

Το φαβορί λοιπόν είναι ο Μασούρας, αλλά οριστικά θα καταλήξει ο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (19/2, 19.00) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.