Europa League: Όλες οι αλλαγές στα ρόστερ των 32 ομάδων

Οι αλλαγές που πραγματοποίησαν οι 32 ομάδες στα ρόστερ τους στη νοκ-άουτ φάση του Europa League.

Europa League: Όλες οι αλλαγές στα ρόστερ των 32 ομάδων

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την έναρξη των πρώτων αναμετρήσεων των ομάδων στο Europa League. Έπειτα από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων τον περασμένο Δεκέμβρη, η ευρωπαϊκή διοργάνωση θα ανοίξει και πάλι την επόμενη εβδομάδα τις «πύλες» της, αυτήν την φορά με τα νοκ άουτ παιχνίδια, στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό στο Γκντανσκ της Πολωνίας στις 27 Μαΐου.

Φυσικά, τα βλέμματα θα στραφούν (και) στην προσπάθεια του μοναδικού εκπροσώπου της χώρας μας στην διοργάνωση, του Ολυμπιακού, ο οποίος θα κληθεί να περάσει το «εμπόδιο» της Άρσεναλ ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τους «16».

Μετά την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όλες οι ομάδες που συνεχίζουν στο Europa League έχουν πραγματοποιήσει τις αλλαγές στις αποστολές τους και η αγωνία έχει αρχίσει να κορυφώνεται στην μάχη που θα δοθεί για τα «εισιτήρια» που οδηγούν στους «16».

Ως γνωστόν, ο Σουντανί, o Φορτούνης και o Μπα είναι τα τρία νέα πρόσωπα στους «ερυθρόλευκους», σε σχέση με τα παιχνίδια που έγιναν στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League, ενώ από την λίστα των Πειραιωτών βγήκαν οι Μπενζιά (Ντιζόν), Ποντένσε (Γουλβς), Γκερέρο (Λεγκανές), Μεριά (Κασίμπασα) και Βοΐλης.

Από την άλλη, στην Άρσεναλ προστέθηκαν τα ονόματα των νεοαποκτηθέντων Σέντρικ Σοάρες (Σαουθάμπτον, δανεικός) και Πάμπλο Μαρί (Φλαμένγκο, δανεικός) και την ίδια στιγμή μεταξύ άλλων βρήκε από την λίστα των λονδρέζων ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, που συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Νυρεμβέργη με την μορφή δανεισμού.

Δείτε εδώ τις αλλαγές των 32 ομάδων