Ολυμπιακός: Ζήτησε κι άλλα εισιτήρια από την Άρσεναλ!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξάντλησαν τα 5.500 εισιτήρια που είχαν πάρει οι «ερυθρόλευκοι» για το ματς της 27ης Φεβρουαρίου στο Λονδίνο και η ΠΑΕ ζήτησε κι άλλα εισιτήρια από τους «κανονιέρηδες» λόγω της τεράστιας ζήτησης.

Ολυμπιακός: Ζήτησε κι άλλα εισιτήρια από την Άρσεναλ!

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία αγωνιστική σεζόν το Λονδίνο θα βαφτεί κόκκινο. Όπως στο παιχνίδι με την Τότεναμ βρέθηκαν πάνω από 5 χιλιάδες Έλληνες οπαδοί, έτσι και στις 27 Φεβρουαρίου στο «Emirates» στο ματς με την Άρσεναλ, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν πάνω από 6 χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού!

Η τελευταία ενημέρωση από την ΠΑΕ ήταν ότι έκαναν «φτερά» τα 5.500 και πλέον εισιτήρια που είχε πάρει η πειραϊκή ομάδα από τη διοίκηση των Λονδρέζων. Ο Ολυμπιακός όμως βλέποντας την τεράστια ζήτηση που υπάρχει από τον κόσμο, ζήτησε επιπλέον εισιτήρια για να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους του.

Είναι πολύ πιθανό η Άρσεναλ να απαντήσει θετικά στο αίτημα του Ολυμπιακού, καθώς στα τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να μην γεμίζει το «Emirates».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ματς που θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», απομένουν ελάχιστα VVIP, η πώληση των οποίων συνεχίζεται μόνο ηλεκτρονικά.​