Ναδάλ: «Εγώ είμαι Ρεάλ. Γι' αυτό φόρεσα κασκόλ της Ατλέτικο»

Ο Ραφαέλ Ναδάλ προσπάθησε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι πανηγύρισε την πρόκριση της Ατλέτικο, αν και ο ίδιος είναι φίλαθλος της Ρεάλ. 

Ναδάλ: «Εγώ είμαι Ρεάλ. Γι' αυτό φόρεσα κασκόλ της Ατλέτικο»

Ο Ραφαέλ Ναδάλ βρέθηκε στο Wanda Metropolitano και παρακολούθησε από κοντά την πρόκριση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Άρσεναλ, κίνηση η οποία δημιούργησε ερωτηματικά αφού ο ίδιος είναι φίλος της Ρεάλ.

Ωστόσο, Αυτό που προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων ήταν το γεγονός ότι φόρεσε κασκόλ της ομάδας του Σιμεόνε για όσο βρισκόταν στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας μάλιστα έντονα την πρόκρισή της.

Στη συνέχεια, προσπαθώντας να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι φόρεσε το συγκεκριμένο κασκόλ λόγω κρύου! Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Όταν υποστηρίζεις μια ομάδα πρέπει να είσαι αντίθετος με κάποια άλλη. Εγώ είμαι Ρεάλ, αλλά έχω αρκετούς φίλους που είναι Ατλέτικο. Έπαιζαν σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση απέναντι σε μια αγγλική ομάδα. Πήγα απλά για να υποστηρίξω την Ατλέτικο, με προσκάλεσαν. Ήθελα να ευχαριστηθώ ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Ο πρόεδρος μου χάρισε και μια κοντομάνικη μπλούζα. Το βράδυ έκανε λίγο ψύχρα και τη χρησιμοποίησα σαν κασκόλ. Αυτό είναι όλο. Ίσως εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να γράψατε πάρα πολλά, συνεπώς χρειάζεται να ανακαλύψετε χαζομάρες».