Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τα εναπομείναντα εισιτήρια με την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τον κόσμο για τον τρόπο διάθεσης των τελευταίων «κομματιών» για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ στις 27 Φεβρουαρίου.

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τα εναπομείναντα εισιτήρια με την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Ουρές σχηματίστηκαν έξω από τα εκδοτήρια της Θύρας 25, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Emirates Stadium» στις 27 Φεβρουαρίου για τους «32» του Europa League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εναπομείναντων εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των 32 του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην ARSENAL, που θα διεξαχθεί στο «EMIRATES STADIUM» την Πέμπτη 27/02/2020 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν, από Τετάρτη 29/1 έως Σάββατο 1/2 (10:00 – 18:00), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη θύρα 25.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση, και κάρτα φίλαθλου του Ερασιτέχνη.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο, θα μπορούν τις ανωτέρω ημέρες και ώρες να αγοράσουν με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας