Εuropa League: Ρεβάνς με φαβορί

Βγαίνει απόψε το ζευγάρι του τελικού στο Europa League: Ατλέτικο Μαδρίτης-Άρσεναλ και Σάλτσμπουργκ-Μαρσέιγ αγωνίζονται στις 22:05 στις ρεβάνς των ημιτελικών. Οι τελευταίες αλλαγές και οι πιθανές ενδεκάδες.

Εuropa League: Ρεβάνς με φαβορί

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ατλέτικο κατάφερε να αποσπάσει 1-1 στο Emirates από την Άρσεναλ ενώ η Μαρσέιγ νίκησε με 2-0 την Αυστριακή Σάλτσμπουργκ κι έκανε μεγάλο βήμα για τον τελικό.

Ο Βενγκέρ θα «παίξει» τον 250ό αγώνα του με την Άρσεναλ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κυνηγώντας τον πρώτο του τελικό σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά το 2006. Σπουδαία στιγμή και για τον δικό μας Ντίνο Μαυροπάνο καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να συνεχίσει το καλό σερί που έχει «φτιάξει» στο Europa League. Βρίσκεται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια έχοντας κατακτήσει το Europa League δύο φορές, τις σεζον 2010 και 2012

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Πάρτεϊ, Χιμένες, Γκοντίν, Λούκας Ερνάντεθ, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Βιτόλο, Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μουστάφι Κοσιελνί, Μονρεάλ, Τσάκα, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Γουέλμπεκ, Οζίλ, Λακαζέτ.

Το δεύτερο ζευγάρι θα αναμετρηθεί για 4η φορά τη φετινή σεζόν. Η Μαρσέιγ πήρε σαφές προβάδισμα στο "Vélodrome" με σκορ 2-0 αλλά θα αγωνιστεί χωρίς τον Μήτρογλου που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ανζέ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Μαρσέιγ και Σάλτσμπουργκ βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο του Europa League. Το σκορ στην Αυστρία έληξε 1-0 ενώ στην Γαλλία 0-0. Είναι η «7η» εμφάνιση της Μαρσέιγ σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μόλις η «2η» για τους Αυστριακούς.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βάλκε, Λάινερ, Αντρέ Ραμάλιο, Τσάλετα-Τσαρ, Ούλμερ, Σαμασεκού, Αϊνταρά, Μπερίσα, Σλάγκερ, Χουάνγκ Χι-Τσαν, Ντάμπουρ.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πελέ, Σαρ, Ραμί, Λουίζ Γκουστάβο, Αμαβί, Σανσόν, Μαξίμ Λοπέζ, Παγέτ, Τοβέν, Οκάμπος, Ζερμέν.