Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός για «Emirates»

Λίγο πάνω από 3 χιλιάδες «μαγικά χαρτάκια» θα προμηθευτούν οι «ερυθρόλευκοι» για την ρεβάνς με την Άρσεναλ στις 27 Φεβρουαρίου 2020.

Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός για «Emirates»

Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια που σκοπεύει να πάρει για τον εκτός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ στο «Emirates» που είναι προγραμματισμένο για τις 27 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, επειδή από τώρα έχει αρχίσει αρκετός κόσμος να ψάχνεται για το πώς θα βρεθεί στο Λονδίνο σε περίπου δύο μήνες για να ενισχύσει την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» για πρόκριση στους «16» του Europa League, καλό είναι να έχουν μία εικόνα οι φίλοι του Ολυμπιακού για τα «μαγικά χαρτάκια».

Την τελευταία φορά που οι Πειραιώτες επισκέφθηκαν το «Emirates» ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015. Τότε είχαν προμηθευτεί 3.200 εισιτήρια. Πάνω – κάτω αυτός θα είναι και ο αριθμός που θα πάρει επίσημα ο Ολυμπιακός για τον αγώνα του Λονδίνου.

Το θετικό της ιστορίας είναι ότι η φετινή Άρσεναλ δεν έχει καμία σχέση με την Τότεναμ. Οι οπαδοί της Τότεναμ γέμιζαν το γήπεδό τους στα παιχνίδια του Champions League. Αντιθέτως, οι φίλοι των «κανονιέρηδων» δεν γεμίζουν στα περισσότερα παιχνίδια τους το «Emirates» λόγω της κακής πορείας της ομάδας τους. Κατά συνέπεια όσοι φίλοι του Ολυμπιακού δεν καταφέρουν να είναι στους περίπου 3.200 τυχερούς που θα βρεθούν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων, θα κοιτάξουν να προμηθευτούν εισιτήριο στις θύρες των φίλων της Άρσεναλ.