Μαρτίνς: «Είμαστε πανέτοιμοι για δυο oλυμπιακές βραδιές» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην κλήρωση του Europa League τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν είναι το φαβορί κόντρα στην Άρσεναλ αλλά θα είναι πανέτοιμη για δυο ολυμπιακές βραδιές. Τι δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που πέφτει ενδιάμεσα από τις αναμετρήσεις με τους «κανονιέρηδες».

Μαρτίνς: «Είμαστε πανέτοιμοι για δυο oλυμπιακές βραδιές» (vid)

Αισιόδοξος παρόλο που ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς για την κλήρωση των «32» του Europa League με την Άρσεναλ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ, πως οι Πειραιώτες ναι μεν δεν είναι το φαβορί κόντρα στους «κανονιέρηδες», αλλά είναι πανέτοιμοι για δυο ολυμπιακές βραδιές.

Πέραν των άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ενδιάμεσα από την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σημειώνοντας πως όταν θες να βρίσκεσαι σε αυτές τις φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεν μπορείς να παραπονιέσαι για κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:

Για την κλήρωση με την Άρσεναλ: «Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για μια εύκολη κλήρωση. Η Άρσεναλ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι πάρα δυνατός αντίπαλος και πρέπει να τον λαμβάνουμε πάντα στα σοβαρά. Είμαστε ο Ολυμπιακός και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε δύο… ολυμπιακές βραδιές. Η μια θα είναι στην έδρα μας, όπου είμαστε σίγουροι για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοί μας. Ξέρουμε ότι πλέον είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να επισκεφτεί το “Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά και εκτός έδρας έχουμε δείξει ότι είμαστε ομάδα που όλοι πρέπει να την υπολογίζουν. Έχουμε τις δυνάμεις μας, έχουμε την εμπειρία και φιλοδοξίες για να προκριθούμε. Γνωρίζοντας ότι δεν είμαστε το φαβορί, αλλά είμαστε ομάδα που όλοι πρέπει να την υπολογίζουν».

Για το αν δυσκολεύει η αποστολή του Ολυμπιακού επειδή ενδιάμεσα θα παίξει εκτός με τον ΠΑΟΚ: «Όταν θέλεις να βρίσκεσαι σε αυτές τις φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και να προχωράς, δεν μπορείς να παραπονιέσαι για κάτι τέτοιο. Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι και σίγουρα θα προτιμούσαμε να ήταν κάπως αλλιώς, αλλά θα το δεχθούμε όπως είναι και θα σίγουρα προετοιμάσουμε θα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα κατεβάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το σημαντικό ντέρμπι στην Τούμπα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε η ομάδα που μπορεί να συνεχίζει στην Ευρώπη και δίνει βαθμούς στην Ελλάδα. Χρειάζεται τους βαθμούς η Ελλάδα, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτήν τη φάση και έχουμε τέτοια… προβλήματα και δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε για αυτά».

Για το αν ευελπιστεί σε ανάλογη απόδοση με αυτήν κόντρα στην Τότεναμ: «Σίγουρα θέλουμε διαφορετικό αποτέλεσμα, ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Παρόλο που είχαμε πολύ καλή απόδοση, κάναμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε 70 πολύ καλά λεπτά στον αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο καλή εμφάνιση, έχοντας, όμως, τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα».