Μαθαίνει αντιπάλους ο Ολυμπιακός σε Europa League και Κύπελλο Ελλάδας

Σε δύο κληρώσεις συμμετέχει σήμερα ο Ολυμπιακός, αφού περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στο Europa League και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μαθαίνει αντιπάλους ο Ολυμπιακός σε Europa League και Κύπελλο Ελλάδας

Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά θα μάθει τον αντίπαλο της στη φάση των «32» του Europa League. Στη Νιόν της Ελβετίας (14:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και οι Πειραιώτες θα μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος τους στα ματς του Φλεβάρη.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι για όλα τα γούστα. Υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ ισχυρές και άλλες που είναι στα μέτρα του. Έχει αποδειχτεί, ωστόσο πως τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα πιθανοί αντίπαλοι του που προέρχονται από το Champions League είναι οι Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα και Άγιαξ. Από το Europa League πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, ΛΑΣΚ Λίντσερ, Άρσεναλ, Πόρτο, Γάνδη, Μπασακσεχίρ, Μπράγκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αντίπαλο δεν θα μάθει όμως μόνο στο Europa League, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας. Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των «16» της διοργάνωσης. Σε αυτή τη φάση οι 16 ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ.

Αναλυτικά στο ένα γκρουπ είναι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης, Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός και στο δεύτερο γκρουπ είναι οι Παναιτωλικός, Ξάνθη, ΟΦΗ, Βόλος, Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Τρίκαλα.