Μάνταλος: «Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Μπορεί η ΑΕΚ να αποκλείστηκε από τα τέλη Αυγούστου από την Ευρώπη, όμως ο αρχηγός της, πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις του τόνισε υπερήφανος για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα στην Τουρκία. 

Μάνταλος: «Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Ο Μάνταλος που σκόραρε το δεύτερο γκολ στάθηκε στάθηκε στο καλό ματς που έκανε η ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα έχει τον χρόνο να βελτιωθεί εξαιτίας της διακοπής για τις εθνικές:

«Ήταν ένα πολύ καλό ματς από την πλευρά μας, στόχος μας ήταν να προκριθούμε και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές το πιστεύαμε, ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, με βάση όσα έγιναν στο πρώτο ματς και όσα είχαμε δει στους εαυτούς μας και τους αντιπάλους μας.

Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, όπου μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, αλλά και στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και τον κύριο Κωστένογλου που σε 2 μέρες έδωσε όσα μπορούσε σε κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά μένει η πίκρα. Στην αρχή λέγαμε, ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε και επικρατούσε ένα μπάχαλο, που συζητούσαμε γιατί συμβαίνει. Από τέτοιες εμφανίσεις μπορείς να πιαστείς, γιατί σου λένε "φίλε, η ομάδα είναι καλή".

Πάμε τώρα στο πρωτάθλημα να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Πρέπει να νικήσουμε έστω και με... μισό μηδέν τον Αστέρα και στη συνέχεια να στρωθούμε στη δουλειά κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες».