Κωστένογλου: «Μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε πως η ΑΕΚ έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση, αλλά επεσήμανε πως στο δεύτερο ημίχρονο, οι "κιτρινόμαυροι" ξέμειναν από δυνάμεις. 

Κωστένογλου: «Μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Η ΑΕΚ έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια στη Τουρκία, έφτασε κοντά στην εντυπωσιακή νίκη-πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Ναι μεν επικράτησε με σκορ 0-2, αλλά χρειαζόταν ένα ακόμη γκολ για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Για το γεγονός αναφέρθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, σχολιάζοντας τα εξής: «Πιστεύαμε στο θαύμα και γι' αυτό το αγγίξαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Είχαμε την δυνατότητα για ένα γρήγορο γκολ, δυστυχώς μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε και η αντίπαλος αλλά κρατάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Έχουμε παίκτες με αξία. Έχουμε ποιότητα. Υπάρχουν ορισμένα εσωτερικά θέματα που πρέπει να λυθούν. Το παιχνίδι με το Αστέρα θα είναι πολύ δύσκολο, ειδικά μετά την σημερινή καταπόνηση. Αν ξεπεράσουμε τον σκόπελο αυτό, μετά υπάρχει διακοπή και θα έχουμε χρόνο. Τα πράγματα θα φτιάξουν».