Γιαν Κόζακ: «Χαίρομαι για την πρόκριση»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γιαν Κόζακ, από την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

Γιαν Κόζακ: «Χαίρομαι για την πρόκριση»

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γιαν Κόζακ, τόνισε: «Είμαι σίγουρα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από την εικόνα της ομάδας. Είμαι χαρούμενος, καταφέραμε να δώσουμε ευχαρίστηση στον κόσμο μας κόντρα στον ΠΑΟΚ που ήταν φαβορί. Κάποιοι φίλαθλοι που δεν μας υποστήριζαν ίσως να τους στεναχωρήσαμε, αλλά εμείς παίζουμε γι’αυτούς που μας υποστηρίζουν.

Σίγουρα καταφέραμε να πιέσουμε τους παίκτες μας για να βγάλουν ότι είχαν, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης όμως. Πλέον προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια. Δικαίωμα του κάθε παίκτη να έχει όνειρα και φυσιολογικό είναι να θέλει να παίξει σε μεγαλύτερες ομάδες. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά για εμένα, νομίζω ότι καθιερώνομαι ως πρώτος προπονητής. Ήμουν έτοιμος για να πετύχω αυτό τον στόχο.

Από εδώ και πέρα απολαμβάνω την επιτυχία που περάσαμε στους ομίλους. Τώρα έχουμε νέα πρόκληση μπροστά μας. Το ποδόσφαιρο είναι θέμα τακτικής, αλλάξαμε την τακτική μετά τον πρώτο αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα και χαίρομαι που τα καταφέραμε.

Στο πρώτο μέρος περιορίσαμε τον αντίπαλο, στο δεύτερο τονίσαμε στους παίκτες πως τα πρώτα δέκα λεπτά θα ήταν δύσκολα. Στη συνέχεια δείξαμε αποφασιστικότητα και πήραμε το παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ στην ψυχολογία και στην ομαδικότητα, έχουμε περιθώρια βελτίωσης για να προχωρήσουμε παραπέρα».