Τραμπζονσπόρ - ΑΕΚ 0-2: «Τουρκοφάγα» για ένα ημίχρονο... (Highlights)

Η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε με 2-0 στο 30' δεν κατάφερε να σημειώσει το τρίτο γκολ απέναντι στην Τραμπζονσπόρ που θα της έδινε την πρόκριση. 

Τραμπζονσπόρ - ΑΕΚ 0-2: «Τουρκοφάγα» για ένα ημίχρονο... (Highlights)

Η Ένωση τα έδωσε όλα, έπαιξε σκληρά, κυνήγησε την πρόκριση, όμως το 1-3 του πρώτου ματς ήταν και αυτό που της στέρησε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωστένογλου εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι στον αγώνα της Τουρκίας και κατάφεραν να «σοκάρουν» τους αντιπάλους τους, αφού προηγήθηκαν με σκορ 2-0 χάρη σε γκολ των Λιβάγια και Μάνταλου με πέναλτι.

Ωστόσο το 1-3 του πρώτου αγώνα είχε δώσει ισχυρό προβάδισμα στους Τούρκους οι οποίοι στην επανάληψη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και περιόρισαν την ελληνική ομάδα, χάνοντας παράλληλα και ευκαιρίες ώστε να μειώσουν το σκορ.

Το θετικό για την ομάδα της Ένωσης είναι ότι έδειξε να «ξυπνάει» μετά τις ήττες - σοκ από Τραμπονσπορ στο ΟΑΚΑ και την Ξάνθη και πως με λίγη δουλειά μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

Στα αρνητικά φυσικά είναι το γεγονός ότι από τις 29 Αυγούστου αποχαιρέτησε την Ευρώπη.

Δείτε τα Highlights του αγώνα:

Τράμπζονσπορ (Γιουνάλ Κάραμαν): Ουγκουρτσάν, Κάμπι, Ιβανίλντο Φερνάντες, Ζοάο Περέιρα, Νόβακ, Παρμάκ, Μίκελ (36' Σόρλοθ), Σόσα, Ομούρ (44' Σάρι) (82' Ερντογάν), Νουακαέμε, Εκουμπάν.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Οικονόμου (88' Κλωναρίδης), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος (58' Κρίστιτσιτς), Σιμόες, Μάνταλος (81' Γιακουμάκης), Λιβάια, Ολιβέιρα.