ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2: Προδόθηκε από τα λάθη του

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τη Σλόβαν στην Τούμπα αλλά εξαιτίας της ήττας του 1-0 στο πρώτο ματς έμεινε εκτός Europa League από τον Αύγουστο!

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2: Προδόθηκε από τα λάθη του

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ έληξε νωρίς. Ξεκίνησε για τους ομίλους του Champions League αλλά στο τέλος έμεινε έξω και από το Europa. Παρά τη νίκη με 3-2 απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας αποκλείστηκε εξαιτίας του 1-0 του πρώτου αγώνα.

Στο 38' η Σλόβαν έβαλε την πρόκριση στο αυλάκι σκοράροντας με απίθανο μακρινό σουτ του Μεντβέντεφ. Ο Φερέιρα έκανε τη δεύτερη αλλαγή του με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (είχε προηγηθεί η αναγκαστική του Ελ Καντουρί) ρίχνοντας στο ματς τον Σφιντέρσκι αντί του Πέλκα.

Στο 49' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Λημνιού κι ένα λεπτό αργότερα ο Σφιντέρφσκι με σουτ έκανε το 2-1. Κι εκεί που η Τούμπα είχε πάρει ξανά φωτιά ήρθε ο Ντε Μάρκο στο 61' να τη σβήσει μετά από ολιγωρία της άμυνας του γηπεδούχου (2-2).

Πέντε λεπτά αργότερα οι Σλοβάκοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μποζίκοφ που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 87' ο Γιαννούλης από πλάγια θέση έκανε το 3-2 κι έδωσε λίγες ελπίδες που όμως αποδείχθηκαν φρούδες.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπίσεσβαρ γέμισε προς την περιοχή της Σλόβαν, η άμυνα των φιλοξενούμενων πάγωσε και ο Άκπομ από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Δύο λεπτά αργότερα ο Λημνιός γύρισε προς την περιοχή των Σλοβάκων με τον Σουτχότσκι να βρίσκει την μπάλα η οποία για καλή του τύχη χτύπησε στον Γκρέιφ και πέρασε κόρνερ.

Μικρογραφία

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2

Γήπεδο Τούμπας

Σκόρερ: 48' Λημνιός, 50' Σβίντερφσκι, 87' Γιαννούλης - 38' Μεντβέντεφ,61' Ντε Μάρκο

Κίτρινες: Λημνιός, Βαρέλα - Ντε Μάρκο, Ντε Καμπς, Γκρέιφ, Μεντβέντεφ

Διαιτητής: Έκμπεργκ (Σουηδίας)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (64' Μίσιτς), Ελ Καντουρί (31' Ντάγκλας), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (45' Σβιντέρφσκι), Άκπομ

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Γκρέιφ, Ντε Καμπς, Ραρσάλα (78' Σουτχότσκι), Σποράρ, Ιμπραΐμ (68' Νόνο), Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν (88' Ραφαέλ Ρατάο), Ντε Μάρκο, Μπάιριτς, Μποζίκοφ.