Καραμάν: «Δεν γνωρίζουμε πώς θα λειτουργήσει η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ Γιουνάλ Καραμάν τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξή Τύπου πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ πως η αλλαγή προπονητή δε γνωρίζει πώς θα λειτουργήσει για την «Ένωση».Τι δήλωσε ο  Αμπντουλκαντίρ Ομούρ 

 Καραμάν: «Δεν γνωρίζουμε πώς θα λειτουργήσει η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιουνάλ Καραμάν στην συνέντευξή Τύπου πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (29/8, 20:30 COSMOTE SPORT 2HD) για την είσοδο στους ομίλους του Europa League και τόνισε ότι η Τράμπζονσπορ οφείλει να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Όσον αφορά την αλλαγή του Μιγκέλ Καρντόσο στο πάγκο της «Ένωσης» ο Καραμάν σημείωσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει ο ίδιος αν θα επηρεάσει την ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» αρνητικά ή θετικά.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του προπονητή των Τούρκων:

«Όντως έχουμε πάρει ένα προβάδισμα και βάσει αυτού προετοιμαστήκαμε με καλή ψυχολογία, ειδικότερα για την περίοδο που είμαστε. Ωστόσο, είναι μόνο ένα πλεονέκτημα. Όπως τους νικήσαμε εκεί, έτσι μπορούν να μας νικήσουν κι εκείνοι εδώ. Προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Είμαστε προσγειωμένοι. Ναι, έχουμε δυσκολίες, αλλά οι παίκτες μου έχουν αντεπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις από την περασμένη σεζόν και μας έχουν φτάσει έως εδώ. Όποιος και να παίξει θα έχει την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Έχουμε προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Και για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ:

«Δεν είναι δυνατόν για μας να καταλάβουμε την αλλαγή στη δική τους ψυχολογία. Πιθανότατα θα υπάρχουν διαφορές στην ενότητά τους, καθώς το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις χώρες. Είναι το απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί αυτό. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Οπότε θα δούμε αύριο, αν αυτή η αλλαγή είναι καλή ή κακή για αυτούς. Πιστεύω αν βάλουμε μπροστά την εμπειρία μας, τότε θα προκριθούμε, έχοντας και τη βοήθεια των οπαδών μας».

Από τη μεριά του ο Αμπντουλκαντίρ Ομούρ δήλωσε πως η Τραμπζονσπόρ έχει το προβάδισμα αλλά μένουν ακόμα 90 λεπτά και η ομάδα του οφείλει να φανεί ανταγωνιστική και σοβαρή.

Ο Ομούρ είπε συγκεκριμένα:

«Δεν έχω αγωνιστεί στο προηγούμενο ματς. Όπως είπε και ο προπονητής μας, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς. Έχουμε πάρει ένα καλό προβάδισμα χάρη στο σκορ του πρώτου ματς, αλλά έχουμε μπροστά μας άλλα 90 λεπτά. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τίποτα άλλο, αν δεν τελειώσουν αυτά τα 90 λεπτά».

Και πρόσθεσε: «Αυτό τον καιρό έχουμε πολύ υψηλό τέμπο. Θέλουμε να τα πάμε καλά και να μείνουμε ανταγωνιστικοί και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Οπότε έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς αύριο και πιστεύουμε ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό σκορ, να συνεχίσουμε στους ομίλους και ελπίζω μετά να βρεθούμε σε καλύτερες θέσεις».