Κόζακ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί»

Ο Γιαν Κόζακ τόνισε στην συνέντευξή Τύπου πριν από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ πως ο τίτλος του φαβορί παραμένει στους Θεσσαλονικείς και πως τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. 

Κόζακ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί»

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γιαν Κόζακ θέλησε να βγάλει τον τίτλο του φαβορί από πάνω του, τονίζοντας στη συνέντευξή Τύπου πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (29/8, 20:00 PAOK TV) για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Φερέιρα: «Εμείς δεν έχουμε πόδια;»

Ο Σλοβάκος τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον «Δικέφαλο του βορά».

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Και οι Σλοβάκοι «πελάτες» του PAOK TV

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κόζακ:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Οι εμπειρίες μου τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν θετικές με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε έτοιμοι να το αλλάξουμε αυτό και να φύγουμε με την πρόκριση».

Για τις επιλογές του στην ενδεκάδα: «Δεν θα απαντήσω στο αν κάνω αλλαγές. Θα στήσω την ομάδα έτσι όπως πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση».

Πήγαν όλα καλά θα λείπει ένας σημαντικός παίκτης. Έχω κάποιες ιδέες, αλλά δεν θα σας φανερώσω τίποτα. Ελπίζουμε το σχέδιό μας να πετύχει».

Για το γεγονός πως το παιχνίδι θα μεταδοθεί μόνο από το PAOK TV: «Η ελληνική πλευρά αρνήθηκε να δώσει τα δικαιώματα του αγώνα. Ελπίζω να μην επηρεάσει αρνητικά την ατμόσφαιρα σε εμάς και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Πάντως η σλοβακική τηλεόραση δεν θα δείξει το ματς».

Για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του: «Η αλήθεια είναι πως πριν το πρώτο παιχνίδι τα προγνωστικά ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Πλέον οι ελπίδες για εμάς είναι περισσότερες. Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί, θα παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες, ελπίζουμε και η τύχη να είναι μαζί μας».

Για το αν παρακολούθησε την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Κέρδισε, είδα όμως και τα παιχνίδια με τον Άγιαξ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτικός και σίγουρα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος».

Είπε ακόμα: «Την ημέρα του αγώνα θα έχουμε πιο πολύ το μυαλό μας στο πως θα ετοιμάσουμε ψυχολογικά την ομάδα».

Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Κερδίσαμε και όχι τυχαία στην Σλοβακία. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα, θα τιμωρήσει κάθε λάθος μας και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι».

Ενώ κατέληξε: «Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και ελπίζω να είναι όλα μαζί μας αύριο».